Våre anlegg

Idrettslaget disponerer flere anlegg i Våler for sine aktiviteter.

Vålerhallen:

Vålerhallen ligger ved Kirkebygden Skole. Her er det full aktivitet alle ukedager og også i helger. Et flott samlingspunkt og en god arena som både aktive men også heiende voksne trives i.

Veibeskrivelse:

Hallen ligger ved Kirkebygden Skole. – Hvis du kommer fra Follo, kjør Elvestad (E18) – kjør noen kilometer forbi Ringvoll og følg merking ved veikryss til Våler. Etter krysset er det ca. 1 km til nytt skilt med Vålerhallen og avkjøring til venstre. – Hvis du kommer fra E6 – Halden – følg RV 120 fra Mosseporten senter i motsatt retning av Moss. Følg RV 120 også etter at veien deler seg i RV 120/RV 115, dvs. kjør av mot venstre. Etter ca. 7-8 minutters kjøring følger du vei til høyre merket Våler. Etter ca. 1 km er det skiltet til Vålerhallen. – Hvis du kommer fra E6 – Oslo – ta av ved avkjøring Son. Deretter kjører du over E6 i retning Shell-stasjonen. Ved Shell kjører du til venstre (merket Vestby). Etter ca. 1 – 2 km tar du av til høyre (RV 121 – Såner) og deretter til høyre igjen slik at du passerer til høyre for Såner kirke – følg RV 121. Følg denne hovedveien i ca. 10 minutter. I T-kryss kjører du til venstre mot Våler, etter et par km til høyre mot Våler og etter en ny km ser du skilt til Vålerhallen.

Middagsåsen

V/S eier Middagsåsen sportssenter A/S som driver alpinanlegget i Middagsåsen. Dette er hjemmearena for alpin- og brettklubbene og en flott vintersportsarena for hele Østfold og Søndre Akershus.

Idrettslaget eier også Middagsåsen Holding AS som eier driftsmidlene i Middagsåsen. Dette selskapet har som oppgave å finansiere og gjennomføre utviklingstiltak i anlegget.

Veibeskrivelse:

Se middagsasen.no for mer informasjon om åpningstider, kontaktinformasjon og veibeskrivelse

Våkbanen

Våkbanen er en grusbane som ligger rett nedenfor Våk skole. Banen har fotballmål.

Veibeskrivelse:

Fra Moss: Kjør riksvei 120 til den går over i riksvei 115 ved Rødsbrua. Ca. 500 meter etter avkjøringen til Texnes er det skiltet avkjøring til Våk skole på venstre hånd. Følg så skilting til Våk skole til du kommer frem til skolen der grusbanen ligger rett ved.

Fra Kirkebygden: Kjør riksvei 121 mot øst, ta til høyre på riksvei 115. Følg denne i ca. 7,5 kilometer til det er skiltet avkjøring til Våk skole på venstre hånd. Følg så skilting til Våk skole til du kommer frem til skolen der grusbanen ligger rett ved.

Fra Svinndal: Følg riksvei 115 mot Moss til skiltet avkjøring til Våk skole på venstre hånd. Følg så skilting til Våk skole til du kommer frem til skolen der grusbanen ligger rett ved.

Kunstgressbanen

Kunstgressbanen ligger ved Kirkebygden skole og er en fin arena for fotball året rundt.

Veibeskrivelse:

Kunstgressbanen ligger ved Kirkebygden Skole. – Hvis du kommer fra Follo, kjør Elvestad (E18) – kjør noen kilometer forbi Ringvoll og følg merking ved veikryss til Våler. Etter krysset er det ca. 1 km til nytt skilt med Vålerhallen og avkjøring til venstre. – Hvis du kommer fra E6 – Halden – følg RV 120 fra Mosseporten senter i motsatt retning av Moss. Følg RV 120 også etter at veien deler seg i RV 120/RV 115, dvs. kjør av mot venstre. Etter ca. 7-8 minutters kjøring følger du vei til høyre merket Våler. Etter ca. 1 km er det skiltet til Vålerhallen. – Hvis du kommer fra E6 – Oslo – ta av ved avkjøring Son. Deretter kjører du over E6 i retning Shell-stasjonen. Ved Shell kjører du til venstre (merket Vestby). Etter ca. 1 – 2 km tar du av til høyre (RV 121 – Såner) og deretter til høyre igjen slik at du passerer til høyre for Såner kirke – følg RV 121. Følg denne hovedveien i ca. 10 minutter. I T-kryss kjører du til venstre mot Våler, etter et par km til høyre mot Våler og etter en ny km ser du skilt til Vålerhallen.