Hva er en grasrotgiver?

Når man spiller gjennom Norsk Tipping går mesteparten av innsatsen tilbake til spillerne i form av premier, Norsk Tipping bruker noe til administrasjon, men rundt 25/30 % av innsatsen blir overført til samfunnsnyttige formål.

En del av denne andelen – 5 % av din innsats – kan du bestemme hvem som skal ha glede av! Spiller du for 100 kroner i Lotto kan du altså bestemme at Vansjø/Svinndal IL skal ha 5 av kronene som uansett skal gå til samfunnsnyttige formål. Din spillekupong koster altså ikke noe mer for deg!

5 % av det du spiller for vil da gå direkte til Vansjø/Svinndal IL. Du kan når som helst velge å forandre din støtte til et annet formål. Grasrotandelen er etablert som en følge av forbudet mot spilleautomater. Skogstrand mistet da inntekter for flere hundre tusen. Nå kan DU bidra til klubbens økonomi uten at det koster deg noe ektra i form av penger eller dugnad. Husk å fortelle dette til alle du kjenner, for eks besteforeldre, tanter og onkler. De kan også støtte klubben.