Vinterhilsen fra hovedstyret

Våler, 21.februar 2018

Kjære tillitsvalgte og medlemmer!

Nå som vinteren er på sitt maksimale er tiden kommet for et nytt nyhetsbrev fra Vansjø/Svinndal Idrettslag. Det skjer mye i idrettslaget for tiden, og det meste er positivt. Vi har en økende medlemsmasse og stadig mer aktivitet i gruppene våre;

Fotballen vokser stadig og har akkurat gjennomført en svært vellykket cup som gikk døgnet rundt. Håndballen vokser også, starter guttelag og har ordnet tilgang til styrkerom for å bedre treningstilbudet. Friidretten har fått på plass en profesjonell trener og vil øke satsningen fremover. Alpin og Brett nyter godt av de fantastiske forholdene i Middagsåsen, og er godt i gang med treningene. Allidrett som ble startet i høst på tvers av gruppene for å gi 5 åringene en introduksjon til alle særidrettene har vært en suksess, og har gitt de små en god første idrettsopplevelse for både håndball, fotball, alpin, friidrett og langrenn. Turn & Lek har også blitt en del av V/S for å styrke tilbudet til de aller minste.

Den økte aktiviteten drives frem av stort engasjement og innsats fra våre tillitsvalgte. For å fortsette fremdriften trenger vi enda flere som bidrar. Det er mange muligheter: Middagsåsen trenger dugnadshjelp for å klare å holde trekk og kafe åpent. Her kan alle bidra - ingen forkunnskaper behøves. Alle våre grupper ønsker seg flere hjelpetrenere, trenere, lagledere og prosjektledere. Jo flere som bidrar dess bedre.

I tillegg til systematikk og struktur har hallsaken tatt mye energi fra hovedstyret i det siste. Dette har vært en saksgang hvor Idrettslaget har stått på barrikadene for å sikre en god prosess for å etablere en ny flerbrukshall i kommunen vår. V/S er opptatt av at vi bygger en hall som er tilpasset innbyggernes behov, og at prosessen gjøres så effektivt og involverende som mulig slik at vi unngår overraskelser i etterkant. Vi ønsker å jobbe tett med kommunen for å få til dette. For å sikre transparens har vi nå lagt ut alle dokumenter i saken på hjemmesiden vår. Dere finner det under «Om idrettslaget / Informasjon fra idrettslaget».

Som en demokratisk organisasjon er det også viktig at dere bruker anledningen til å påvirke og bli hørt. Vi vil derfor at dere allerede nå blokker ut 20. mars til vårt årsmøte. Egen innkalling ble sendt 20. februar på e-post til alle medlemmer. I årsmøtet legges premissene for det neste året i idrettslaget, bruk muligheten nå til å påvirke.

Med dette ønsker vi dere en fortsatt fantastisk vinter!

På vegne av Hovedstyret

Renate Holm, Leder V/S IL