Fotballfesten i Våler

En høstkveld for historiebøkene. V/S A-lag har den siste tiden satt våler på kartet. Tv-kamper med Moss Avis og repotasje på VG-Tv for og nevne noe.

Under flombelysningen på kirkebygden kunstgress torsdagskveld var det duket for et nytt lokaloppgjør mellom V/S og Eika Krapfoss. Forrige gang disse lagene møttes ble det 4-0 tap for V/S

Kampen gikk ikke helt etter planen og endte med knepent 1-2 tap. Men en ting hjemmelaget var overlegene på var de over 100 tilskuere som tok turen denne flotte høstkvelden.

Tilbakemeldingene har vært gode og de fremmøtte gikk hjem med syltetøy i munnvikene og godt fornøyd med innsatsen til A-laget.

Det har skjedd mye spennende rundt A-laget de seneste månedene, med en spillergruppe som virkelig har gitt av seg selv i positiv forstand. Gutta er ikke til å kjenne igjen fra vårsesongen og de har en helt annen holdning enn i våres. Nå gleder vi oss veldig til å ta fatt på en ny sesong. Vi trener som vanlig frem til nyttår mandager 19:30-21:00 og torsdager 20:00-21:30. Deretter kommer vi til å kjøre åpne treninger for nye spillere i en periode. Deretter skal vi bygge sten for sten for en super 2019 sesong.

Nye spillere som har et ønske om og prøvespille kan kontakte Thomas Aaslund på
telefon: 40013131
E-post: thaaaslund@gmail.com

Har du lyst, har du lov!

Benytter også sjansen til å rette et stort takk til Joker Folkestad som sponset oss med kaffe til kampen. Og ikke for og glemme gutta i Moss Avis med Joakim Bekkåsen i spissen som kommer og gjør denne kvelden til komplett.