Vinnerne av sommerens bakkeløp i Middagsåsen er kåret!

Vi heier på hverdagsaktivitet og aktivitet som familien kan gjøre sammen. I sommer startet vi konseptet bakkeløp!

I sommer startet vi opp et nytt lavterskel tilbud til absolutt alle. Ikke trengte du å være medlem av VS og dette var en aktivitet både store og små kunne være med på. Bakkeløp i Middagsåsen !!

Det ble en suksess!!! Vi har hatt nøyaktig  100 registrerte løpere opp bakken i løpet av sommeren, som har løpt tilsammen 1011 turer til toppen av Middagsåsen!

De som løp flest runder var med i trekningen av et sesongkort i bakken i vinter.

Av alle de sporty løperne var det to stykker som utmerket seg spesielt , så da velger vi å gi bort 2 sesongkort .

Vinnerne er:

Linda Tegneby med 74 runder

og

Roger Larsgård med 62 runder

Gratulerer!!!

Konseptet bakkeløp skal vi fortsette å utvikle til våren og ønsker at dette skal bli en fast tradisjon . Har dere noen ønsker og ideer rundt dette ta gjerne kontakt med oss.