Remix gir tilbake!

Asfalt Remix holdt i helgen en veldedighetskonsert der billettinntektene gikk uavkortet til V/S IL og Østfold barnekreftforening. Rune Rudberg og DDE spilte opp og det ble et svært vellykket arrangement. V/S jobbet dugnad og gjorde sitt beste for at arrangementet i storstua til Remix skulle bli tidenes event.

Asfalt Remix har vært en svært velvillig sponsor til V/S i mange år.

Spør en utøver i V/S om de har hørt om Asfalt Remix og de har mest sannsynlig det! Så godt som alle våre drakter og overtrekk er sponset av Remix og de er i tillegg en stor bidragsyter til driften av Middagsåsen - som kommer hele bygda til gode!

For en organisasjon som V/S med nesten 500 medlemmer hvor nært alt gjøres på dugnad så betyr det enormt mye at en lokal bedrift som Remix går foran og viser vei.
Med sin ja holdning gjør de det mye hyggeligere å være frivillig og de gjør det lettere for andre å si ja når vi banker på døra.

Det å ha en bedrift i lokalmiljø som ser behovet for støtte gjør også at vi får muligheten til å tenke langsiktig ift utvikling av både idrettslaget og våre arenaer, og ikke bare holde hjulene igang år for år!  Uten slike støttespillere vil det være vanskeligere for oss å overleve!

Tusen takk til Asfalt Remix for opplevelsen, gaven og alt dere bidrar med gjennom hele året, år etter år!