Informasjon om dugnad - V/S Indoor Cup

Dugnadsoppgavene til første dag av V/S Indoor Cup er nå lagt ut på Oppgavekortet. Her er det førstemann til mølla før oppgavene blir tildelt av lagleder.

V/S Indoor Cup er en av to cuper V/S Fotball arrangerer i løpet av et år.

Cupene er den viktigste inntektskilden vi har og det er derfor viktig at alle er med og bidrar til gode arrangementer slik at besøkende klubber ønsker å komme tilbake. Klarer vi å holde liv i cupene våre så unngår vi salgsdugnader av ulike slag.

V/S Fotball forventer at alle stiller på to dugnader årlig, er man med på begge cupene er jobben gjort og dere har bidratt til at klubbkassa kan gi spillerne våre et godt tilbud. (Vi er en av få klubber der all deltakelse på turneringer og overtrekk er inkludert i treningsavgiften).

Nå ligger oppgavene til Indoorcupen klare - har du ikke meldt deg på dugnad kan du melde deg på her via Oppgavekortet. Dette er en fin mulighet til å velge sin egen oppgave. Oppgaver som ikke er plukket 10 dager før cupen vil tildeles av lagleder. Når du logger inn så er det i spillerens navn.

NB! Om spilleren har begynt på fotball etter 20.oktober 2019 må det opprettes ny bruker i spillerens navn. (trenger du hjelp send en mail til fotball@vs-il.no)

Her finner dere er informasjon om oppgavene:

Logg på vs.il.no - informasjonen under under vises kun når du er pålogget.

Under "Cuper/Dugnad" (til høyre i hovedmenye) ligger vaktliste (når den er klar), instrukser og nyttig informasjon til de ulike dugnadsoppgavene. Disse vil ligge på den posten du skal jobbe, men det er fint om du leser igjennom på forhånd for å være så godt forberedt som mulig. Det er høyt tempo og mange mennesker å organisere på slike arrangementer og muntlig informasjon kan fort mangelfull.

Lurer du på noe under arrangementet er det vi med "CREW" på ryggen som har ansvaret for cupen og vil være behjelpelig med svar.

Vi gleder oss til nok en fotballfest i Vålerhallen!