SNOWBOARD / TWINTIP STARTER OPP DENNE UKEN

Mange har etterspurt disse treningene og nå er vi i gang med treninger for medlemmer i V/S !

Snowboard: Daniel Ek, 2 ganger Norgesmester, kommer førstkommende onsdag, 16.januar kl. 18.00 for å holde snowboardtreninger i Middagsåsen! Deretter går det slag i slag hver mandag og onsdag fremover. Daniel Ek har også drevet med film og foto innen Snowboard (du finner han på YouTube)!

Twintip: Mandag 14/1-19 starter V/S opp med Twintip samlinger i Middagsåsen. Oppmøte kl 18. Her blir det hopp og sprett i parken, fart og moro! Flotte gutter fra idrettslinja på Kirkeparken har ansvaret for lære bort alle sine triks- møt opp! Videre treninger blir på mandager og onsdager fra 18-20.

Lyst til å være med?

• Gå inn på vs-il.no og meld deg inn i snowboard eller twintip (du må velge aktivt medlem for å få opp disse valgene).
  • Kostnaden er 300 i medlemskontingent og 600 i treningsavgift som du mottar faktura på per e-post.
  • I tillegg må du ha eget heiskort. (V/S-medlemmer betaler 2400 for sesongkort)

Når du har meldt deg inn og mottatt en velkomstmail med brukernavn - last ned appen Spoortz - herifra administreres medlemskap, treninger og beskjeder.