Tilbakeblikk på vårsesongen for A-laget.

Dette har vært en spesiell vinter og vår for alle som elsker senior-fotball i Våler. V/S hadde ikke vunnet så mye som en fotballkamp på over 3000 minutter, både spillere, trenere og ikke minst supportere var spente på årets sesong. Det var et helt nytt mannskap som ble mønstret til første seriekamp.

A-laget ser tilbake på vårsesongen med et stort smil om munnen. Vi er faktisk med å kjempe om en topp fire plassering i 7.divisjon Om vi ser tilbake på samme tid i fjor, så hadde V/S følgende statistikk etter vårsesongen

- 0 poeng, 0 pluss-mål og 78 mål i sekken.

- Hittil i år har vi 10 poeng og er et av de gjerrigste lagene i divisjon med tanke på mål i mot, og ligger på 5-plass etter vårsesongen. Ikke nok med det!! vi har en toppscorer i divisjonen med Haakon "maskinen" Solli.

Det må også legges til at dette laget kun har spilt sammen i noen måneder, så med tanke på høstsesongen ser dette meget lovende ut.

Hva skjer videre?

Nå tar A-laget en velfortjent sommerferie, for og lade babatteriene mot en spennende høstsesong. Trener ThomasAndreas Sandum i farta Aaslund, vil ha øynene oppe for noen forsterkninger frem til overgangsmarkedet stenger. Vi er på jakt etter 3-4 nye spillere som kan være med og heve A-laget til høstsesongen, da målet om en toppplassering er innen rekkevidde.

Så om du føler deg truffet, og har lyst til å bidra til nettopp dette så kan du ta kontakt med Thomas Aaslund på telefon: 400 131 31 eller på e-post: thaaaslund@gmail.com eller kanskje han allerede har deg i kikkerten og sender en forespørsel på nettopp deg.

Vårt rekruttlag som spiller 7`er fotball trenger sårt noen forsterkninger også, så om dette er mer interessant så kan du kontakte Eivind Folkenborg på telefon 990 877 55 eller på e-post: efolkenborg@gmail.com

HAR DU LYST, HAR DU LOV!!!

Vi må også rette et takk til våre fantastiske draktsponsorer som ville satse på dette laget, og ikke minst styret i Vansjø/Svinndal som har turt å satse på dette laget i år.