Håndballskolen starter opp onsdag 04.09.19 kl 17.00

Har du lyst til å være med og spille håndball? Vi ønsker alle barn som er født i 2012 eller 2013 velkommen til Håndballskolen i Vansjø/Svindal IL! Vi vil gjerne ha med nettopp deg! Håndball er en morsom og fartsfylt sport, hvor du får brukt hele kroppen, og det er både spennende og sosialt. Kom og bli med, da vel!

Vi starter opp onsdag 04. september kl 17.00 i gymsalen på Våk skole. Ta med drikkeflaske, innesko og lette klær (shorts/t-skjorte). Møt opp i Gymsalen, eller meld deg på via arrangement på våre Facebooksider (VS IL Håndball).

Treningstider blir på onsdager kl 17-18 i gymsalen på Våk skole.

Det er gratis å prøve ut Håndballskolen de 2-3 første gangene. Deretter forutsettes det at man er medlem av Vansjø Svinndal IL (årsavgift 300,-), samt en sesongavgift for hele 2019/2020 på 1.200kr.

Håndballstyret starter opp Håndballskolen, men videre drift er avhengig av at vi finner trenere. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med foreldre som kunne tenke seg et givende og morsomt engasjement i klubben.

Ta kontakt med leder av Håndballgruppa Åse Pedersen på tlf 91912808 eller kristineped@hotmail.com dersom du har spørsmål eller kunne tenke deg å være med som trener/lagleder.

Vi gleder oss til å se deg!