Nye tribuner endelig på plass på kunstgressbanen

Har du sett de nye tribunesetene på Vålerbanen?

I julen 2018 var VS IL så heldige å vinne 50 tribuneseter fra Tribunemannen i en Facebook-konkurranse.Den flinke anleggsgruppa i Vansjø Svinndal, bestående av Per Weum, Espen Wold og Pål Stene, fikk til gode avtaler og vipps var 50 seter blitt til 90! Det ble lagt grunnarbeider med fundamentering og jordskruer fra "Stop Digging", noe sponset og resten finansiert av deler av gaven fra Asfalt Remix etter festen i fjor.

Leder for Anleggsgruppa Per Weum er svært fornøyd med de nye setene, og det må vi si oss enige i. Dette har blitt veldig bra!

Med god dugnadsinnsats, litt flaks i konkurranser og ikke minst rause sponsorer, står det nå 90 fine tribuneseter klare for supportere.

Velkommen til Kunstgressbanen!