Tilbakeblikk på vårsesongen for A-laget.

Dette har vært en spesiell vinter og vår for alle som elsker senior-fotball i Våler. V/S hadde ikke vunnet så mye som en fotballkamp på over 3000 minutter, både spillere, trenere og ikke minst supportere var spente på årets sesong. Det var et helt nytt mannskap som ble mønstret til første seriekamp.

Historisk dag for Vansjø/Svinndal Fotball

Vansjø/Svinndal møtte Eidsberg til dyst til årets første seriekamp under flombelysning på kirkebygden kunstgress torsdagskveld Og våre helter fra Våler hadde selvtilliten i orden etter 1-0 seieren mot Sprint/Jeløy i generalprøven tidligere i uken. Vansjø/Svinndal hadde ikke vunnet en eneste seriekamp siden oppstarten for 3 år siden. Men etter å ha holdt lekestue med Eidsberg torsdag kveld, med 4-0 seier så er vi optimistiske med tanke på fremtiden.

Fotballfesten i Våler

En høstkveld for historiebøkene. V/S A-lag har den siste tiden satt våler på kartet. Tv-kamper med Moss Avis og repotasje på VG-Tv for og nevne noe.

Lysere tider i møte for A-laget til V/S

A-laget har til tider utfordringer med å få folk på treninger og kamper, men en ny giv og motivasjon sprer seg nå over kirkebygden kunstgress.

Velkommen til lagsiden til A-laget!

Dette er lagsiden til A-laget. her kan trener og lagleder publisere nyheter og informasjon, de kan velge om dette skal være kun for laget eller for alle som ser siden!

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
MAN